Hieronta-Sirun logo

Hieronta-Siru

Potilasrekisterin tietosuojaseloste (25.5.2018)

1. Rekisterinpitäjä

Hieronta-Siru
Harjalinnuntie 32 G 7
FI-01450 Vantaa
uhelin: 045 7876 8225

2. Rekisteriasioista vastaava henkilö ja yhteyshenkilö

Vastuu- ja yhteyshenkilö:
Tiina Mustonen
koulutettu hieroja
Hieronta-Siru
p. 045 7876 8225

3. Rekisterin nimi

Hieronta-Siru potilasrekisteri

4. Potilasrekisterin käyttötarkoitus ja potilastietojen käsittelyn peruste

Potilastietojen käsittely perustuu lakiin tai potilaan suostumukseen. Potilasrekisteriin tallennettuja tietoja käytetään potilaan hoidossa sekä muihin lain ja suostumusten mukaisiin käyttötarkoituksiin.

5. potilasrekisterin tietosisältö

Potilasrekisteri sisältää henkilötiedot ja yhteystiedot, jotka ovat välttämättömiä yhteydenpidon ja hoitosuhteen kannalta.
Rekisteri sisältää seuraavat tiedot:

Henkilö- ja yhteystiedot

  • Sukunimi
  • Etunimet
  • Kutsumanimi
  • Syntymäaika
  • Sukupuoli
  • Lähiosoite
  • Postinumero
  • Postitoimipaikka
  • Sähköpostiosoite
  • Puhelin
  • Matkapuhelin
  • Suoramarkkinointikielto
  • lisätietoa (vapaamuotoinen teksti)
  • Asiakkuuteen liittyvät tiedot

  • asiakasnumero
  • Asiakasryhmä
  • Asiakkuuden alkamispäivämäärä
  • Asiakkuuden päättymispäivämäärä
  • Hoitoon liittyvät tiedot

  • Hoidon tunnistenumero
  • päivämäärä ja aika
  • hoito
  • huomiot (vapaamuotoinen teksti)
  • 6. Rekisterin tietolähteet/säännönmukaiset tietolähteet

    Rekisteriin tallennettavat tiedot saadaan suoraan asiakkaalta.

    7. Potilastietojen säilytysaika

    Potilasrekisteriin tallennettujen henkilötietojen säilytysajoissa noudatetaan kulloinkin voimassa olevaa sääntelyä potilastietojen säilytysajoista.

    8. Henkilötietojen luovutukset/säännönmukaiset luovutukset

    Potilastiedot ovat salassa pidettäviä ja henkilökunnalla on salassapitovelvollisuus. Potilastietoja voidaan luovuttaa Nimenomaisen lainsäännöksen nojalla tai potilaan/edustajansa suostumuksella

    9. Potilasrekisterin suojaamisen periaatteet

    Potilastiedot on säädetty salassa pidettäviksi. Potilastietoja ei saa luovuttaa sivullisille.
    A. Manuaalinen aineisto
    Potilasrekisteriin ei kuulu paperimuotoisia rekistereitä.
    B. sähköinen aineisto
    Atk-pohjainen rekisteri sijaitsee henkilökohtaisella tietokoneella, joka on suojattu palomuuri- ja virustorjuntaohjelmistolla. Rekisteri on varmuuskopioitu muistitikulle, jota säilytetään turvallisessa paikassa.

    10. Rekisteröidyn informointi

    Asiakas saa pyydettäessä tämän tietosuojaselosteen tulostettuna.

    11. Rekisteröidyn oikeudet

    Potilaalla on oikeus tarkastaa itseään koskevat potilasrekisteritiedot. Rekisteröity voi esittää henkilörekisterin tarkastusoikeutta koskevan pyynnön henkilökohtaisesti tai kirjallisesti rekisterin vastuuhenkilölle. Tarkastusoikeus toteutetaan kahden viikon kuluessa pyynnön esittämisestä. Rekisteröity voi vaatia rekisterissä olevan virheellisen tiedon korjaamista. Pyynnön virheellisen tiedon korjaamisesta voi tehdä ottamalla yhteyttä vastuuhenkilöön. Rekisteröidyllä on oikeus tehdä valitus toimivaltaiselle valvontaviranomaiselle, jos rekisterinpitäjä ei ole noudattanut toiminnassaan soveltuvaa tietosuojasääntelyä.

    12. Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet

    Henkilötietolain mukaan rekisteröidyllä on oikeus kieltää rekisteritietojensa käyttäminen suoramainontaan. Asiakas voi antaa tiedon suoramarkkinointikiellosta henkilökohtaisesti tai kirjallisesti vastuuhenkilölle.

    

    Yhteystiedot

    Hieronta-Siru

    Puhelin: 045 7876 8225

    Sähköposti: tiina@hieronta-siru.fi

    Käyntiosoite: Koulukuja 1, Kerava

    Facebook

    Y-tunnus: 2828618-6

    Rekisterin tietosuojaseloste

    Sivustoa päivitetty: 28.10.2018